Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
-
Initram5
csendes tag
Akksis Bluetooth egér nem létezik? Esetleg olyan, amelyik illik az Apple fehér design-hoz?
-
hár ez igen jó kérdés. az új intelligens technológiájának köszönhetően, csak akkor működik amikor kell, tehát eléggé energiatakarékos. ennyi használat mellett én olyan 2 hónapra tippelnék, esetleg 3. de szerintem notebookhoz nem ideélis választás, inkább keress egy direkt erre készített egeret, pl:
Logitech® V500 Cordless Notebook Mouse Bővebben: link
vagy
Logitech® V400 Laser Cordless Mouse for Notebooks Bővebben: link -
Initram5
csendes tag
Mennyi ideig bírja ki az elem napi 3-5 óra használat mellett? Mivel ez nem akksis egér, ezért be kell ruházni újratölthető elemekne, betenni - kivenni, kész kínlódás. Cimborám Microsoft egeret vett, akksis, az fél évet (!!!) kibír egy feltöltéssel normál használat mellett... igaz, az nem tetszik ennyire.
Nekem a notebook-hoz kellene vagy bluetooth-os egér, vagy olyan mint ez, aminek a ''dock''-ját csak be kell dugni, mint egy USB kulcsot, nem fityeg egy nagy szar a notebook oldalán. -
jaja, az mx3000 ára kicsit borsos
az a baj a logitech cuccokkal, h a jó billek csak szettben vannak, de a szetthez inkább a butított egeret adják (az mx3000-ben is egy mx600 van ugye) -
Razor1
aktív tag
tegnap a saturnban gondosan végigtapogattam az mx3000 szettet. a bill gyakorlatilag ugyanaz mint az lx700-nál, minimális az eltérés. az egérke is szimpi volt, bár az én lapát kezemnek a mx1000 azért kényelmesebbnek tűnik. a design nagyon bejött, élőben sztem sokkal jobban néz ki mint képen. asszem kérek egy ilyet karácsonyra
-
fasyrt
őstag
Hát ez pech.
Ha már veszel, itt láttam egerentyűt:
Bővebben: link Az akciós ár nemtom meddig él
Boltbázison volt asszem még 13-ért 3 év garival.
Azóta lehet máshol is forgalmazzák.
A dvd íróval meg úgy vagyok, hogy mostmár tűkön ülve is kibírom ezt a tetü NEC-et... -
Okés, köszi szépen, így nem kell újat indítanom
amúgy amcsiból nem kaptm egeret, nemvolt a boltban
így most kénytelen leszek megvenni itthon...
egyébként mondhatnak sokmindent, de sztem LG írót vegyél. semmi bajom nincs vele, mindent tökéletesen kezel -
hahó fasyrt!!!
egered van már? vagy akárki más szerzett már be ilyent? -
Na senki sem vett mégy ilyentet és mondana valami okosságot róla?
-
Hát szerintem annyira nemlehet rossz
Meg ezek úgyis mindenbe belekötnek
szerintem amire én használom (teljesen átlagos használat, meg alap szintű játék) arra tuti jónak kell lennie, de majd 2 hét múlva kiderül
-
Ra3
őstag
valaki vegyen, aztán mondja el a tapasztalatokat. ez a cikk elég lehúzós lett, azért remélem ennyire nem szar...
-
upsz, bocs, véletlen volt
-
ezt nézd meg:
Bővebben: link
nekem azért ennek ellenére is kell -
ezt nézd meg:
nekem azért ennek ellenére is kll -
fasyrt
őstag
Jajj, de kedves vagy, nem kelett volna...
-
csak azért, mert ezt ajándékba hozza
-
Akkor neked valószínűleg hamarabb lez mint nekem
kb. 2 hét múlva jön haza rokonom az USA-ból és megkértem, hogy hozzon egyet.Ott 59,99$ +tax (8,25%), ezzel ugyanolyan árban van mint a G5. Amit te néztél MX3000-t az 99,99$.
-
Hi!énis most rendeltem egy mx 610et
te megvetted már a tiedet?ha igen milyen tapasztalataid vannak róla?ogy működik a feltöltése, stb..
thx -
Ra3
őstag
ez az mx610 nagyon dúrva, nekem kell. hol lehet kapni, ahol vidékre is szállítanak? ja, és valakinek van tapasztalata a Logi vezetéknélküli cuccok elemfogysztásával kapcsolatban? uncsitesóm mx900-asa volt nálam másfél éve, az kb 3 napig ment egy töltéssel, ami elég ratyi, igaz hogy dokkoló is volt hozzá.
pl egy MS vezetéknélküli optikus egér hónapokig elél két elemmel, ehhez képest a Logi milyen? -
fasyrt
őstag
Holnap ki kéne ugrani Dunakeszire, hátha van az új elektróvőrldbe máusz. Nyaam óccsó lodzsitekk egér. 8)
-
fasyrt
őstag
Hm...
Lehet este elnéztem az árát, mert nekem 17 maradt meg. Akkor viszont meg 1értelmű, hogy mx610-es lesz, mert momentán nincs 24e-m bill+egérre.
Jááj. -
törölt tag
-
törölt tag
Itt pedig választhat a hozzávaló billentyűzetek közül: Bővebben: link
Sajnos nem tudom, mi a különbség az MX600 és MX610 között. -
Rover623
félisten
Mi az hogy ''nem''...?
Az első linked jobb alsó sarkában az utolsó fícsör: Forward, Back and Volume controls
Azért én gyűjtöm neked az alternatívákat:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
Hali!
Ilyen egeret fogok venni: Bővebben: link
Logitech mx610. Nyamm. Ő olyan 12-13e körül van (1-3 év gar.)
No és őt találtam nemrég: Bővebben: link
Logitech Cordless Desktop MX 3000 Laser. Nyamm-nyamm. (Ő meg olyan 20 körül.)
Kérdés:
MX610 = MX600, vagy ha nem, akkor mi a különbség a 2 egér között?
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest