- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebeline
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom. Nem egy mai darab már, de nagyon szeretem.
Egy hibát észleltem benne, F1 2011-el játszom. olyan mintha egyenesfutásnál picit rángatna a kormány. Vagy amikor egyenesben megyek és picsit korrigálok akkor mintha durvábban húzna a kormány valamilyen valamerre, de csak egy pillanatig.
NFS Run-ban is észleltem ezt, amikor az elspő olyan pálya volt amikor gyors autóval voltam. az egyenesben beéálltam tőgázzal, ám nagy sebességnél elkezdett az autó cikkázni ide oda az úton és hiába próbáltam korrigálni, csak tetőztem a bajt, egyből kifarolt. És folyamatosan ez van ezen a pályán.
Mi lehet a baja a kormányomnak. Javítható szerintetek vagy kuka?
Ki tudja ezt megcsinálni?
kétségbe vagyok esve.
köszi a segítséget.
üdv
ebeline -
robe1983
csendes tag
Sziasztok!
Akiknek esetleg van még Wingman Formula Force kormányuk, de a win7 alatti kompatibilitási hibák miatt nem használják már, ők ezen az oldalon találnak rá megoldást!
http://superuser.com/questions/253143/how-do-i-get-the-logitech-wingman-formula-force-to-work-in-windows-7
-
GeGexx
aktív tag
Hali,
van nekem egy a címben emlegetett kormány, ami szép és jó és működik, kivéve az NFS Undercover-nél... Igazából eddig egy NFS-en se ment, próbáltam a Most Wanted-et, a Carbont és most ezt, de nem működik. Minden más játéknál igen.
Lehet, hogy az EA direkt csinálta ilyenre a gamet?
Alapból magát a kormány fordulást érzékeli a játék, de a gázt nem és a beállításoknál se reagál semmire... driver fent van, még a feedback és működik a játékban csak a pedálok nem.Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest