Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- UHD filmek lejátszása
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
Aktív témák
-
GApollo
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül egy hete vettem egy a címben szereplő billentyűzet+egér párost. Az elmúlt hétvégén költözés közben sajnos megsérült a hozzá tartozó Mini Receiver és azóta nem tudom használni.
[link]
A kép jobb oldalán látható az a kis USB-s eszköz.
Garanciára sajnos nem tudom visszavinni, mert látszik rajta hogy nem gyári hibás.
Felhívtam a gyártó helyi képviseletét, de azt mondták hogy ebből a típusból nincs ilyenük raktáron, próbáljam meg 2-3 hónap múlva
A kérésem az lenne, hogy ha esetleg bárkinek lenne valami ötlete hogy milyen módon tudnám megjavíttatni, vagy esetleg hol tudnék egy ilyen eszközt szerezni, válaszoljon.
Egyébként a cucc amíg tudtam használni nagyon jó benyomást tett rám, mindenkinek tudom ajánlani, amennyiben vigyáz a Mini Receiver-re

Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- Star Trek
- Formula-1
- Steam topic
- sziku69: Szólánc.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest