- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- RAM topik
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
hahaaa, most, mikor senki nem szamit ra, egy UP
felraktam ezt az awstats progit, (6.2-t), meg keritettem hozza egy perl-t is, de bajom van a konfigolasaval (marmint az awstats-eval)
tehat mikor be kellene allitani neki, hogy milyen logformat-ot dolgozzon fel, akkor a manualban az van, hogy ilyet adjak meg, vagy ehhez hasonlot, annak megfeleloen, hogy mi van az en logfile-jaimban:
LogFormat=''date time c-ip cs-username cs-method cs-uri-stem cs-uri-query sc-status sc-bytes cs-version cs(User-Agent) cs(Referer)''
viszont erre hibat dob, mondvan miert nincs benne a %time1, vagy a %time2 (holott ezeket az apache webszerver eseten kellene hasznalni), mitobb, a konfig file-ban sem lattam utalast arra, hogy a manualban levo LogFormat hasznalhato lenne, igy viszont folyton azt mondja, hogy vagy nem jol allitok be valamit, vagy a logfile-okhibasak
van valakinek otlete, hogy mi mondjak annak a configfile-nak, hogy olvasni tudjon a cucc a log-bol?
p.s.: nem ugy volt, hogy a szakmai temak egy ev utan archivalodnak?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Légyszi segítsetek!Nagyon fontos lenne!Fontos hogy htmlbe pakolja kia dolgokat.
-
X-COM
nagyúr
jah, meg tán ez, de fizetős http://www.esoftys.com/
-
X-COM
nagyúr
http://awstats.sourceforge.net ?
zipbe rakott logokról van szó? -
tildy
nagyúr
Senki nem segít?
-
tildy
nagyúr
Ilyen progit keresnék, persze demo változat is jöhet.Zip logokat kéne hoyg kezeljen.Régen 2-t használtam, az egyik az 123loganalyzer volt a másik nevre sajna nem emlékszem.
Találtam még a nohuat, ami viszonylag jó , de sok nagy fájllal nehezen és lassan boldogul.Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest