Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
ribarszki #145721 üzenetére
A következő tulaj az első tulaj lesz. Ez pedig még a legkevesebb, amit a gyárban a kocsik kapnak tőlünk, sajnos az idő számít, nem a kímélés.
Nagyobb gond az, hogy télen-nyáron, hidegen-melegen padlózni kell, hogy ne álljon meg a termelés. Hidd el, ez jobban számít, mint az, hogy parkolásnál még gurulás közben D-R kapcsolgatunk.
Fehér Farkas: köszi! -
Zizmand
aktív tag
válasz
ribarszki #144276 üzenetére
+1 Night Breaker Laserre, én is projektoros halogénben használtam, felújított lámpatestben szépen világított, érezhetőhen erősebben egy standard izzóhoz képest.
Amit nagy általánosságban olvastam a projis halogén fényszórókról az az, hogy a projektor és a foncsor között jobban megreked a meleg levegő, mint egy nagyobb H4-es parabolás fényszóróban, így valamennyivel hamarabb öregedik.
Ez nem tudom mennyire igaz, lehet benne valami, de ez nem függ az izzótól, hanem a fényszóró tulajdonsága.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ribarszki #144276 üzenetére
+1 a Night Breaker Laserre, nekem is ilyen van, csak H4-ben.
A másik bekezdésre nem tudom a választ. ~2,5 év alatt nem tapasztaltam semmilyen elváltozást, de főként városon belül cirkálok csak, elég kevésszer kell világítást kapcsolnom.
És projektorom sincs, csak sima foncsor, de ha lenne, szerintem akkor is emelt fényűt tennék bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- ZIDOO médialejátszók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest