Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapci007
csendes tag
Hasonlókra gondoltam, amikor az első óra után elvették a képet, mert pont utána lépett fel a kedvencem, Dido. Aztán egy kicsit megbékéltem, amikor este még is csak megmutatták.
Én se szeretem ha így beledumálnak, mert néha nagy hülyeséget sikerül összehozni, de gondolni kell azokra is akik nem értik mit mond az illető...
Szvsz a szegénységet meg nem lehet megszüntetni, csak a magántulajdonnal együtt, mert amíg van magántulajdon, addíg mindig lesz, akinek több lesz mint másoknak. Azért viszont tehetünk, hogy Afrikában is jobb körülmények között éljenek az emberek. -
szumoo
senior tag
Integranak teljes mértékben igaza van!!!
A műsor színvonalasan megvan rendezve és ''ien'' műsorvezetőkkel és kommentátorokkal cseszik el az egészet!
Pont az lenne a cél ezzel a műsorral,h minél több embernek felhívják a figyelmét,h baj van vhol és segítsünk,ha tudunk!!!! A műsorvezetők idétlensége üldözi el a nézőket!!
Az vettem észre, inkább nem vettem észre,h Magyarország soha nem csatlakozik ilyen nagy rendezvényekhez, segítő kampányokhoz csak max leadja tv-ben.
Pedig kicsi is sokat számítana a rászorulókon!!!
Nekem ez a véleményem erről!
A rendezvénynek nagyon örülök!!! Sok ország öszefog,h segítsen a gyerekeken!!!
Respect a szervezőknek és segítöknek!

Szumoo
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest