Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Ügyes kis masina lett!
Csak vigyázz a túl nagy töltőárammal! Pont ezért keresek Én is valami "rendes" töltőáramkört, ami ezekhez a kényes cellákhoz van kitalálva!
* * *
Pontosan ilyen modult keresek, ami a CC/CV-t is ismeri! Jelenleg egy Nitecore töltőm van, amivel felfrissíthetem a 18560-es celláimat, de egyszerre maximum csak kettőt! Ezzel az ajánlott cuccal még nem találkoztam, hanem egy másikat (max. 3A) szereltem egy apróbb és kezdetleges labortápomba az itt látott kijelzővel szerelve! Az Én változatom hűtését úgy oldottam meg, hogy a helitrimmert kiforrasztottam (a helyére vezetékeltem egy helikális potit) és a megmaradt helyre a vezérlőre marattam egy 8mm vastag Alulemezt! Az elég nagy felületet biztosít a megfelelő működéshez, mert ezt hozzá tudtam csavarozni a labortápom Aluházához! Ez ugyan nem alkalmas töltésre, de kísérletezgetni még megfelel...a kimeneti feszültséget lehet változtatni rajta, de a kimeneti áramot sajnos nem.
Fel kell írnom a következő rendelési listámra az XL4015-ös modult is! Köszönöm, hogy megosztottad velem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest