Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patry0t
tag
sziasztok!
Létezik olyan online tőzsde ahol lehet az összes altcoinnal kereskedni? Tehát igazi pénzért vennék különböző altcoinokat, majd ha van profit azt visszaváltanám igazi pénzre és felvenném.
Köszönöm a válaszokat. -
Patry0t
tag
miután eladtátok a coint, akkor hová veszitek ki a dolcsit? valami privát walletba, átváltjátok bitcoinra, egyből bankszámlára, vagy hagyjátok a zsét a váltó oldalon?
-
Patry0t
tag
miután eladtátok a coint, akkor hová veszitek ki a dolcsit? valami privát walletba, átváltjátok bitcoinra, egyből bankszámlára, vagy hagyjátok a zsét a váltó oldalon?
-
Patry0t
tag
OTP-seket kérdezném: Kraken-re, Bittrex-re szeretnék SEPA átutalást csinálni OTP-s számlámról. Netbankban meg lehet ezt csinálni, vagy be kell másszak valamelyik bankfiókba személyesen? Aki csinált már ilyet elmondaná hogyan kell?
-
Patry0t
tag
ti mindegyik oldalon használtok 2FA-t (2-factor-authentication)? Én HitBTC-n, Krakenen és Bittrexen vagyok fent, de mindenhol bekapcsoltam. Valamint ti verifikáljátok magatokat a lehető legmagasabb szintre? Nem tudom ennek van-e valami biztonsági kockázata. Pl feltörik a weboldalat a hackerek és ellopják az identitásod, mivel mindenféle fontos papírod náluk van..
-
Patry0t
tag
válasz Omli85 #27634 üzenetére
Elvileg elutaltam Krakenre az összeget, de a netbankban nem látszik, hogy lenne ilyen Pending utalásom.. A Krakenre se érkezett még semmi. Körülbelül mennyi átfutási ideje van egy ilyen SEPA utalásnak? Az lehet a gond, hogy forintos számláról utalok és devizásról kéne? Utóbbi nincs..
-
Patry0t
tag
elég sok befektetési blogot elolvasva, több helyen is előjött a Ripple, úgyhogy ma bespajzoltam belőle, reméljük felmegy az árfolyam szépen
-
Patry0t
tag
válasz Sidorovich #28249 üzenetére
lehet ezekkel más altcoint is tárolni? Én Ripple-t szeretnék HW walletre tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Android felhasználók OFF topikja
- OLED TV topic
- LED világítás a lakásban
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- Iqos cigaretta
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Hálózati / IP kamera
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- További aktív témák...
- Eladó egy szép állapotú Airpods Max Éjfekete 1gen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy szép állapotú Macbook Pro 13 M1 (2020) 8/256Gb alap modell magyar bill 88% akku 230ciklus
- Bomba ár! Lenovo Yoga 510-14IKB - i7 I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Hibátlan állapotban eladó egy Honor 200 Pro okostelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest