Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz Kkitti78 #43177 üzenetére
Én ennyit találtam .
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Azt hiszem itt olvastam hogy lehet közvetlen a gyártótól is kártyát rendelni.
Linkeket tudnátok adni ? Csak hogy reális áron lehessen venni, ne a boltokat gazdagítsam ( az óriási hasznuk miatt, amit pofátlanul rátettek )! -
BullKoxa
őstag
válasz Iginotus #45405 üzenetére
Szia! Bocsi hogy írok! Erre reagálnék " Háztartásban 16 Amperes biztosíték van. Maximum háztartásban 32 amperes lehet ezt külön kérésre E-ON ingyenesen cseréli ha csak 16 Amperes van "
én 2 éve vettem lakást még alu vezetékek voltak, ez csere komoly réz drótra, vésés meg minden én mondtam meg hogy hol legyen még konnektor kapcsoló hely stb . És feketén 20A volt fent, az Eon nekem 16A-t tett fel. Sajna nem kérdeztem tőlük hogy mennyiért cserélik nagyobbra, de azt tudom hogy Max 32-re cserélik.
De én ilyen 100K árakat hallottam ha nagyobb Ampert akartam volna feltettetni. Valami fázist vagy mit is cseréltetnem kellett mert mondták a villanyszerelők ha az Eon gondol egyet és felcseréli a polaritást vagy mit akkor mindenem tönkre meg. Mondta szerelőm hívjam a szolgáltatóm és mondjam azt hogy elszólta magát a 16A-s kapcsoló a villanyórán, és ekkor már tudták hogy mért is kell jönni, fázist vagy mit cserélni nálam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- qvik fizetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok