- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
''Hajjaj, ezek szerint pl. 10 év sima assembly és 5 év mikrovezérlő programozgatás után az ember ''
akkor te abba a minimális százalékba tartozol, akinek a GOTO tényleg fontos, de azt be kell látnod, hogy a programozók nagyrésze valamilyen magasszintű nyelven, nem-hatékony szoftvereket fog írni, ott meg sokkal jobb a GOTOk nélkül.
''melldöngetve, akik még nem láttak pl. mikrovezérlőben FFT-t (na jó, egy F-et lehagyhatun''
szerintem lehet, hogy láttak, de észreverrék azt is, hogy a programozóknak nagyságrendileg kisebb hányada foglalkozik ilyenekkel, mint magyasabb szintű nyelveken való absztrakt programozással, így mondjuk egy teljesen alapsz szintű, bemelegító tárgyban, mint amilyen a ''programozási környezet'' állnéven emlegetett BASH(+DCL) scripting tárgy inkább a mainstream-felé kellene húzni, aki meg nem akar ide tartozni, az majd akkor döntse el, amikor már látja, hogy mizújs a nagyvilágban, és tudja, hogy ő meghal ha nem ultra-hatékony C programokat ír majd. a többség nem ilyen.
''Mivel a forráskódok 98%-át nem azért írják, hogy azt
később valaki megtanulja mint a verset, az áttekinthetőség imho feláldozható lenne a hatékonyság ''
gondolod, hogy a szoftverek 98%át sosem fejlesztik tovább? szerintem inkább fordítva...
''nnomindegy, ez amúgy is flame-téma, és amúgy is a gyakorlati és elméleti programozók közti bulinak számít... én meg egyik csoportba sem tartozom.''
még én sem, de hajlok az absztraktabb programozást támogatni. amúgy télleg flame, meg off, sorry akir zavar.
szerk : esetleg megérne egy témát a got vs no-goto?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- DJI topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest