Hirdetés
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
-
cibus
senior tag
-
cibus
senior tag
Sziasztok! Linuxra létezik valami olyan progi, amivel lehetne amd procinak csinálni egy tuningolt beállítást mondjuk egy profil1 és egy visszafogottabb beállítást, mondjuk profil2 és csak 1-2 kattintással váltani közülük?
-
cibus
senior tag
Heroic launcherben hogyan tudom syncronizálni a játékmentéseim? Játékok listáját bejelentkezés után letölti, fel is tudok telepíteni játékot, indul is, de mintha sose jártam volna bennük. Ilyen felhő alapú sync-et hogyan tudok?
Köszi
-
cibus
senior tag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
growler +ajánlata +1gen jó príma - ezt nem értem
-
cibus
senior tag
Olyan file manager app létezik, tudtok esetleg róla, ami két ablakos, mint mondjuk a total commander, viszont nem olyan listás, felsorolós, hanem rendesen mappák vannak benne mind a két oldalon? Hogy pl látszanak a képek is kicsiben vagy nagyban
-
cibus
senior tag
Sziasztok! Van valami program, amivel gyorsan és egyszerűen lehet leszedni YouTuberól zenéket mp3-ban? (Csak a zene, videó nélkül)
-
cibus
senior tag
Sziasztok. Van valami olyan app linuxra (laptopra), ami nem engedi mondjuk 60% fölé tölteni az aksit, ha állandóan áramon van, hogy védje az aksit? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest