Legfrissebb anyagok
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
PROHARDVER! témák
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Apple MacBook
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez de király köszi!
Már tegnap gondoltam, hogy átnézem a Firefoxos topikot, de fene gondolta, hogy ilyen egyszerű a megoldás. Már megérte, hogy ezt a konvertálós dolgot megkérdeztem! Egy csapással két légy. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tökéletesen visszajött mind a 4 kiegészítő és működik a scrollbar is! Sajna a Vivaldi felfedezése megint csúszik akkor.....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már tegnap gondoltam, hogy átnézem a Firefoxos topikot, de fene gondolta, hogy ilyen egyszerű a megoldás. Már megérte, hogy ezt a konvertálós dolgot megkérdeztem! Egy csapással két légy. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)