Aktív témák
-
ocso
tag
Hi!
Azért gondoltam a Linuxra, mert más nem nagyon jött be. Szóval van jópár gépecske és néha napján elszáll a System32Configsystem file, ami úgye a registry része, ezért boot-oláskor behal. Nekem arra lenne szükségem, hogy az előre lementett System file-ra ilyen esetekben (pl.: repair könyvtárból) ki tudjam cserélni. De ez nem megy recovery consol alól sem eleve, és a semmilyen windows-os repair nem segít, a másik partíció Win-nel megoldás a problémára, de nem mindenhol lehet megcsinálni. Köszi az eddigi válaszokat, várom továbbra is az ötleteket.
Üdv.: -
ocso
tag
Helló!
Lenne egy problémám, NTFS particíóra szeretnék írni Win nélkül, gondoltam ez megoldható Linux-al, de nekem egy konkrét file-t kellene törölnöm és visszaírnom.
Szóval kellene egy bootCD vagy floppy, van ilyen valahol, egy kisebb méretű?
Üdv.: ocso
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest