- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Apollyon #412 üzenetére
Megöregedtem és elegem lett az állandó gányolásból, pl. mint amiről fentebb a Kapitány beszél...
Linux addig jó, míg van kedved állandóan farigcsálni meg konfigfájlokat szerkesztgetni, ha ez elmúlik, akkor baromi idegesítővé válik az egész, legalábbis asztali rendszernek...
És ezen a téren nemhogy javul a helyzet, hanem inkább romlik, mint a fenti példa is mutatja...
Wint meg felraktam, rászántam egy délelőttöt a beállítgatására, aztán azóta akkor tudatosul bennem, hogy OS is van az alkalmazások alatt, mikor sír hogy induljunk újra, mert olyan frissítést telepített, ami igényli.
És most kíméljen meg mindenki attól, hogy beírja melyik update milyen kékhalált okozott, mert lehet hogy Kis Pistinek meg Nagy Marcsinak okozott, nekem nem...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megjelent a kezdők és haladók számára legkezesebb, asztali és laptop gépekhez szánt Linux kiadás legújabb verziója, a Linux Mint 21.1 „Vera” Cinnamon, MATE és XFCE kiadása.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest