- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- eGPU tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
válasz
ubyegon2 #4779 üzenetére
Mert Linux Mintet használok, és abban a hitben voltam hogy operációs rendszerhez kötött. Windows alatt Officeban és más különböző programokban is használtam ezt a funkciót mindenféle beállítás nélkül, ezért hiányoltam. Alapvetően Chrome-ot és Firefoxot használok. Utóbbival most már működik, megelégszem ezzel is, köszönöm.
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Keresésem nem járt sikerrel, így felétek fordulok. Hogy tudnám beállítani azt hogy az egerem görgőjének lenyomásával egy hasonló piktogram jelenjen meg és az egér felfelé vagy lefelé elmozdításával tudjam görgetni a weboldalak?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest