Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
YosheeLocote
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Viszont ami jelenleg a win10en fut, sims4, az crackelt (ha igy kell érteni, hogy nem megvásárolt, de full játék...).
A gondolatom:
Ezt az egészet, a tartalmazó mappát lementem pendriv ra, majd linuxon play on linux alatt a \game\bin\exe (asszem abban van) feltelepítem...
Kezdő vagyok, szóval egyelőre próbálom majd megérteni... -
YosheeLocote
csendes tag
Sziasztok!
Miután (már sokadszorra) sokkot kaptam a windowstól, linuxot szeretnék használni. Viszont kislányom nagy kedvence a The Sims4. A kérdésem, hogy ezt fel lehet e varázsolni linuxra?? Azt tudom, hogy van olyan, hogy play on linux; wine; de itt egyelőre le is ragadtam...
Ha ebben tudnátok segíteni, megköszönném. (Lányom szomorkásan vette tudomásul, hogy win10 hamarosan kuka; de ígértem neki megoldást)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Rowon