Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen széket vegyek?
- Webes drivert fejleszt a Razer
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Mini PC
- Apple asztali gépek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Ilyenkor el tudok ám keseredni. Már majd mindent kipróbáltam, amit windows alatt használok, hogy ki tudom váltani és akkor átállok. Erre már épp a win legyalulás előtt valamiért újraindítom és összeszarja magát az egész.
Na és ilyenkor marad a win.Nem is értem ezeket a hibákat, mert a Mint -nél elvileg mindent kitesztelnek jobban, mint az ubuntunál, hogy véletlenül se kerüljön be olyan, amiből ilyesmi lehet. Erre tessék.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
fradi81
üzenetére
A jelenség is pont ugyanez. Pedig már majdnem legyalultam a windows.

Egyébként ha két vga van a notiban, hd4000 és egy nvidia, akkor a mint terheléstől függően használja őket, vagy ha az nvidia driver be van töltve akkor csak azt? notinál ugye ha épp csak netezek, akkor az akku miatt nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Opel topik
- Disney+
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Alkoholista nevelde
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na és ilyenkor marad a win.

Rowon