- Hálózati kábelek és szerelésük
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Ilyenkor el tudok ám keseredni. Már majd mindent kipróbáltam, amit windows alatt használok, hogy ki tudom váltani és akkor átállok. Erre már épp a win legyalulás előtt valamiért újraindítom és összeszarja magát az egész.
Na és ilyenkor marad a win.
Nem is értem ezeket a hibákat, mert a Mint -nél elvileg mindent kitesztelnek jobban, mint az ubuntunál, hogy véletlenül se kerüljön be olyan, amiből ilyesmi lehet. Erre tessék.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
fradi81 #2063 üzenetére
A jelenség is pont ugyanez. Pedig már majdnem legyalultam a windows.
Egyébként ha két vga van a notiban, hd4000 és egy nvidia, akkor a mint terheléstől függően használja őket, vagy ha az nvidia driver be van töltve akkor csak azt? notinál ugye ha épp csak netezek, akkor az akku miatt nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest