-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.nalaya
csendes tag
Sziasztok .
Az után kérdeznék hogyan lehet egy gépre egy programból több verziót feltelepíteni . Pontosan a repóban lévő opera 12.16 mellé a legújabbat ? Hogy két opera legyen fent . -
cs.nalaya
csendes tag
Sziasztok .Bocs az esetleg fura kérdéseimért de még a linux nekem új még talán kérdezni sem tudok nagyon . Új vagyok még Linuxon . Felraktam a Linux mint cinnamont , és érdekelne az usbs pendrivok , usb 3g modemek kezelése . Nem találom a windowsban megszokott biztonságos leválasztás lehetőségét , menüt . Hol van vagy linuxban hogyan kell ezeket csinálni ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest