-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasszarvas
tag
Sziasztok,
Már vagy 3 éve gond nélkül ment a letöltögetés egy linux mint-es gépen. Most észrevettem, hogy áll a seedelés a böngészős felületen, (a windowsban egy másik gépen) és a linux gép újraindítás után már nem bootolt be. Gondoltam itt az ideje egy újabb cinnamon verzió feltelepítésének. Fel is tettem a linuxmint-20.3-cinnamon-64bit-es verzióját. Megosztottam szerintem a "filmek" mappát ahová a letöltés megy, beállítottam a távoli elérést a qbittorrentben, és látom a windows-os gépemen a webes felületen a linuxos mappát (filmek) amiben a letöltéstek vannak, tudok letölteni, seedelek stb, ez a része rendben. Azonban a fájlböngészőben nem tudom megnyitni, betallózni a linuxos filmek mappát, pedig szerintem megosztottam, és a routerre kötött médialejátszó sem látja mint megosztás, eddig onnan, a médialejátszón a megosztott mappából néztük a filmeket. A fájlkezelőm ezt írja, mikor a hálózaton szeretném betallózni a linuxon lévő "filmek" mappát: " Ezzel a távoli számítógéppel jelenleg több kapcsolat nem létesíthető, mivel már létrejött annyi kapcsolat, amennyit az fogadni tud".
Segítséget kérek, még azt sem tudom melyik gépen lehet a hiba. Rosszul osztottam meg a mappát, vagy a windowsban valamiért nem tudom megnézni a megosztott könyvtárat, mi lehet? Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest