-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #7388 üzenetére
Egyébként még annyit hozzátennék, ha a kérdező nem tudja milyen témában induljon el, Linux esetén nehezebb is a keresőt használni.
Ez nehezíti a helyzetet valóban!
A közös alapok miatt egyébként célszerűbb a Linux kezdőknek topikot használni, jóval pörgősebb a Mint topiknál.
Egyébként az XFCE egyetlen általános bugja, amit mindenütt lehet olvasni, egyébként más hiba nem is nagyon van vele, irtó pörgős és még szép is, ha testre szabjuk!
-
válasz
tibcsi0407 #7386 üzenetére
Csak próbára tettem, hogy figyelsz-e!
Biztosan van olyan kérdés, ami megválaszolatlan marad, de azért nem ez a jellemző. Esetenként rosszul vagy rossz helyen feltett kérdésekről van szó, időnként meg a kérdező hamarabb megtalálja a megoldást.
desktop environment így beletapos a kis lelkébe egy adott disztronak.
Ajaj, dehogynem, próbáld csak ki a Unityt!
-
válasz
tibcsi0407 #7377 üzenetére
A PH-n még életemben nem kaptam Linux-os kérdésre megfelelő választ, pedig szerintem a kérdéseim annyira nem bonyolultak.
Arra gondoltál már, hogy a válasz várása alatt a keresőt is munkára fogd? Nem olyan bonyolult!
Nekem még nem volt ilyen gondom, de 20 sec alatt találtam jó pár hsz-t, igaz csak két topikban néztem meg.Itt még az Összefoglalóban is le van írva a tearingmentesítés! Persze valaki minid itt ülhetne, ha valaki lusta utánaolvasni vagy csak Összefoglalót elolvasni, akkor azonnal beírja a megfelelő választ!
-
fradi81
veterán
válasz
tibcsi0407 #7379 üzenetére
Linux + töredezett kép gondnál általában az ablakkezelő, vga driver hiány, vsync amikre rá kell nézni, speciálisabbnál google.
Itt legalább szokott jönni válasz, win topikban mostanában sosem írtak semmit ha kérdeztem, de lehet túl pró kérdéseim voltak. Azért 1-2 év alatt rájöttem a megoldásra és beírtam válasznak
-
Syl
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #7377 üzenetére
>A PH-n még életemben nem kaptam Linux-os kérdésre megfelelő választ
Még mindig jobb, mint a win10 topic, ahol az ultimate válasz a "user error"
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #7376 üzenetére
Egyszerűbb a válasz.
Ki kell kapcsolni a kompozitálást az ablakkezelő beállításoknál.
A PH-n még életemben nem kaptam Linux-os kérdésre megfelelő választ, pedig szerintem a kérdéseim annyira nem bonyolultak.
De legalább félnapos internet áttúrás után mindig megtalálom a választ, így kicsit jobban megismerem a rendszert. -
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #7372 üzenetére
Tegnoklo = Ubuntu
Badegsz = Linux Mint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest