- 3D nyomtatás
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
Osszeraktam egy gepet vegre, amire Mint 19 kerult ahogy irtam, es teljesen megvagyok legedve.
Egy hiba jott elo, megpedig a kepernyo kimelot elfelejtettem kikapcsolni, es mikor vissza ultem gep ele, akkor be volt fagyva. Kikapcsoltam, jo minden mar.Egy kerdesem viszont lenne. R7 260X van agepben, es ahogy latom readon drivert hasznal, de en az amdgpu-t szeretnem hasznalni. X11/xorg.config.d mappaban ott van mind a 10-amdgpu.conf es a 10-readon.conf fajl.
Hogy tudom aktivalni az amdgpu-t ? -
Reddit-en, is kb ugyan ez megy.
Akkor ez általános elmebaj lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy nekem semmi gondom a Debian/Ubuntu vonallal.
Tudom, jórészt ismerem/tem mindenki preferenciáit, aki ír ide rendszeresen.

Ma már én is kezdem az ismerkedést a Mint-tel, mármint az új verzióval, eddig nincs vele gondom. Nem mint ha az előzőekkel lett volna Maya óta.
(#9455) hódmaci
Nem láttam még tárolóban soha vagy csak nem a jó verziók voltak....494 óta kakec az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon