- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Semmi gond, köszönöm mindenkinek. Felment egy XFCE, nem raktam külső deivereket, megy minden flottul. Az a baj, hogy még mindig kell otthonra a Windows és emiatt nem foglalkozom a Linuxxal mélyebben, másnak viszont nem rakok, csak Linuxot, mert ha egyszer már rendben megy, utána nem hívogatnak. Úgysem használják az idősebbek szinte semmi másra a régi gépüket.
-
0xmilan
addikt
A Mint-tel szerintem nincsenek annyira komoly gondok. Ha eltavolitunk egy ilyen kritikus komponenst, akkor szamitani lehet gikszerekre.
Nekem az Xfce helyzete aggasztobbnak tunik. Nemreg linkeltem ket fejlesztoi blogbejegyzest, most itt van egy ujabb elemzes. Eleg lassan halad a fejlesztes.
A KDE meg nemreg kapott $200,000 tamogatast.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged