-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekzol
tag
válasz
King Unique #8146 üzenetére
Igazából feleségem használta már a Linux Mint-et a netbookomon és nem volt vele problémája. Amíg a szakdolgozatát írta akkor ragaszkodott néhány programhoz (pl. MS Office), addig nem akartam kockáztatni (tudom van Wine, de akkor is) de most már szabad az út. Mondjuk az IrfanView nekem is nagy kedvencem, az XnView-t nem tudom meddig fog tartani megszokni (vagy IrfanV & Wine).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged