Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2 #7175 üzenetére
Izgalmas, a linken írt első parancsot beírtam, majd a kérdésre igent mondtam. Azóta dolgozik a gép, csak sok y-t látok egymás alatt. Közben kiírta egy kis ablak jobb fent, hogy kevés a felhasználható hely, 675MB. (ugyebár több mint 3GB volt szabad eddig) és lassan már negyed órája ez van.
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2 #7175 üzenetére
Íme az eredménye a három parancsnak... [kép] Az autoremove-ot néha szoktam használni. Nekem csak azért kell home,hogy ha rendszer cserélek,vagy akármi más is történjen,megmaradjon a letöltött cucc. (képek,ilyesmik) Viszont magam sem tudom,hogy a fenébe fogyott el majdnem a 15GB. De hát mégiscsak. Az a baj,hogy a megmenteni óhajtott 40GB-nyi letöltést nem tudom most sehova menteni,de azt a közel 300 GB-ot jó lenne pucolni hogy tiszta legyen,és csatolni úgy hogy a rendszerhez tartozzon,még ha le is mondok a home-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest