Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Secure Boot az kb. eddig is volt valamilyen formában, a BIOS / UEFI-ben benne volt az opció és
enabledértékkel. De ki volt szürkítve és nem lehetett be / ki kapcsolni. Szóval, ha még be is tudnék lépni, akkor sem tudnám kikapcsolni.
Nem tudom ez a chainload rendszerbetöltés mit takar pontosan. Én csak annyit vettem le az UEFI-s telepítésből, hogy az adott rendszer betöltőjét eleve berakja a boot listába és azt onnan nem nagyon lehet kiirtani. Max. ha telepítek egy új OS-t, akkor annak a rendszerbetöltője kerül az első helyre és az lesz az alapértelmezett.
Szóval a problémám az továbbra is fennáll és mivel nem tudom átállítani, így a másik HDD-n lévő rendszereket sem tudom használni. Másik gépbe meg hiába rakom át, mert az akkor másik alaplapot is jelent. A Windows meg úgy tudom nálam nem retail verzió és alapból az alaplaphoz van kötve a licence. Tehát, ha továbbra sem tudom megoldani a problémát, akkor nem marad más, mint az újratelepítés. Aminek kifejezetten örülök...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Call of Duty: Black Ops 7
- Spórolós topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon