-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree.c2
tag
Köszönöm a segítségeket.
Ha valakinek a későbbiekben szüksége lenne ilyen infóra, leírom a tapasztalataimat a témával kapcsolatban.
A hardverkulcsos programokról: 6-ból négy nem működött virtualizált gépen. (Ezek gyártói tervező szoftverek, és az ehhez szükséges célszoftverek.)
Tény, hogy nem sokáig próbálkoztam, mert 3 óra után, amikor az egyiket működésre bírtam, viszont a többin az sem segített, kiegészítve egy internetes kapcsolat alapú géphez kötött kulcsos tervező szoftverrel, ami szintén nem akart működni a virtualizáció alatt.
Akkor döntöttem véglegesen a dual boot mellett.
Azzal viszont tökéletesen megy minden.
És az SSD miatt a váltás is elképesztően gyors.
Remélem, ha más is hasonló cipőben jár egyszer, tudtam neki segíteni a döntésben.
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest