- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#04441088 #5112 üzenetére
Értelek, ezek szerint telepítés során rányomtál a lemez titkosítására. Soha nem használtam még én sem LVM-et, egy lemezen neked sincs rá szükséged, meg lehet csinálni azon is, de a jelenlegi ismereteid ezt szerintem akadályozzák eléggé!
Jobban járnál, ha újra telepítenéd a Mint-et és a megszokott Linuxos ext4 fájlrendszert használnád, a rendszernek adsz mondjuk 20 GB-ot elsődleges partícióval, a többit meg logikai partíción már annyi felé osztod, amennyi partíciót szeretnél, elnevezgeted őket. Itt nincs C meg D meghajtó.
Az alapokat ezért erősen ajánlott elolvasni, a Téma összefoglaló jó lenne kezdetnek, elég sok linkelt leírás van benne a telepítés menetéről. Amíg ezen nem rágod át magad, addig igazán még segíteni sem tud senki, max ilyen szinten, hogy Itt nincs C meg D meghajtó. Kis időt rá kell áldoznod erre!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest