-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#04441088 #5112 üzenetére
Értelek, ezek szerint telepítés során rányomtál a lemez titkosítására. Soha nem használtam még én sem LVM-et, egy lemezen neked sincs rá szükséged, meg lehet csinálni azon is, de a jelenlegi ismereteid ezt szerintem akadályozzák eléggé!
Jobban járnál, ha újra telepítenéd a Mint-et és a megszokott Linuxos ext4 fájlrendszert használnád, a rendszernek adsz mondjuk 20 GB-ot elsődleges partícióval, a többit meg logikai partíción már annyi felé osztod, amennyi partíciót szeretnél, elnevezgeted őket. Itt nincs C meg D meghajtó.
Az alapokat ezért erősen ajánlott elolvasni, a Téma összefoglaló jó lenne kezdetnek, elég sok linkelt leírás van benne a telepítés menetéről. Amíg ezen nem rágod át magad, addig igazán még segíteni sem tud senki, max ilyen szinten, hogy Itt nincs C meg D meghajtó. Kis időt rá kell áldoznod erre!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest