- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swap-ra azt mondtátok korábban kb felesleges.
Akkor az, ha csak nem akarsz hibernálni!
Tehát ha jól értem, elegendő lenne három partíció amiből kettő a különböző rendszeré és egy ntfs pl adat amit bármelyik rendszert indítva elérek.
Igen, a legelején nekem is így volt. Ha belegondolsz, bőven elég, nem?
Viszont mennyire lassú ez az elérés?
Anno a wines partíciókról ment nálam is a letöltés/torrentezés, ha nem olvasom utána, nem tűnt volna fel a lassúsága. Többen írják, hogy kicsit nő a processzor terhelése is ez esetben, biztosan igazuk van, nekem ez se tűnt fel. Ezek nem annyira érzékelhető, inkább mérhető különbségek, emiatt ne aggódj.
Azóta viszont nem használom a wint és átálltam mindenhol az ext4-re.Bocs, hogy soká válaszoltam, de a blogban kellett pár dolgot tisztázni, épp az abszolút kezdő Linuxos topik megújítása van terítéken. Természetesen win harcosok már piszkálják is az eredeti Összefoglalót, nem értik, hogy javaslatokat gyűjtünk az újhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mobil flották
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Opel topik
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest