-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swap-ra azt mondtátok korábban kb felesleges.
Akkor az, ha csak nem akarsz hibernálni!
Tehát ha jól értem, elegendő lenne három partíció amiből kettő a különböző rendszeré és egy ntfs pl adat amit bármelyik rendszert indítva elérek.
Igen, a legelején nekem is így volt. Ha belegondolsz, bőven elég, nem?
Viszont mennyire lassú ez az elérés?
Anno a wines partíciókról ment nálam is a letöltés/torrentezés, ha nem olvasom utána, nem tűnt volna fel a lassúsága. Többen írják, hogy kicsit nő a processzor terhelése is ez esetben, biztosan igazuk van, nekem ez se tűnt fel. Ezek nem annyira érzékelhető, inkább mérhető különbségek, emiatt ne aggódj.
Azóta viszont nem használom a wint és átálltam mindenhol az ext4-re.Bocs, hogy soká válaszoltam, de a blogban kellett pár dolgot tisztázni, épp az abszolút kezdő Linuxos topik megújítása van terítéken. Természetesen win harcosok már piszkálják is az eredeti Összefoglalót, nem értik, hogy javaslatokat gyűjtünk az újhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest