- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Köszi, akkor viszont érdekelne, hogy melyiket tegyem fel, a Mate-et vagy az xfce-t? Én ezek és a Cinnamon között sem látok olyan hatalmas eltérést kinézetben, mégis más a cpu terhelése ezeknek? Mate-el pattogósabb lenne? Gondolom a Main edition kell nekem. Ezt a mesa-vdpau -t hogyan tudom feltenni? Videólejátszónak leginkább a Kodi-t preferálnám, de majd kipróbálom ezt az smplayert. Kodi valami vaapi gyorsítót használ azt hiszem. Bocsi a kérdésbombáért, linuxot rettentő régen használtam, de elegem volt a Win7 100%-os procihasználatától. Tegnap tettem fel a Mint-et.
Egyébként amire használom a gépet az kb csak a Torrent lesz, a videólejátszás 90%-ban Openelec alól fog menni, ami egy pendrive-on van, de azért jó lenne ha itt is működne. A másik pedig majd a particionálást érinteni, egy videó alapján állítottam én be, de közben láttam, hogy a Swap-ot nem is használta a rendszer, akkor arra tuti nem kell 10gb

Így telepítettem, 30gb rendszer, 10gb swap, maradék 900gb home.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon