- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nehezen, de sikerült frissítenem az UP4-re.
Pár nappal ezelőtt, délelőtt 10-kor hasított, gondolom USA-ban épp aludtak az emberek, ezért érdemes ilyenkorra időzíteni.
Most Mate-val használom és minden kerekDe mindjárt kihozzák az új iso-t, zerozero már lelkendezik clem-nek
Ha valaki gondolkozik az LMDE kipróbálásán, mindenképpen érdemes megvárnia, szerintem pár nap és kint lesz. Akkor megússza a sok UpdatePack frissítést. -
fradi81
veterán
A szerverek le vannak/voltak halva, így kicsit nehéz telepíteni, egy napja jól szuperál. Cinnamont raktam rá meg KDE-t,és persze a mate-t is megnéztem. Ha van telepítve compiz, vagy le kell törölni vagy beállítani hogy ne induljon el különben nem fog menni a gnome3-ba való bejelentkezés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest