- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Köszönöm a választ!
Az 1. okot kizárnám. Illetve nem zárom ki, mert teljesen igazad van. Egyelőre valóban nem teljesen értek hozzá, viszont épp emiatt nem telepítek semmit (a fent nevezett két programon kívül, amit nem hiszek, hogy problémát okoznának, mert barátom Ubuntu Studio-ján tökéletesen működnek).
De nem rakok semmilyen tárolót a rendszerhez, és a frissítéseket is mindig telepítem. Erősen ajánlott és ajánlott frissítéseket.
Hardverhiba.
Többen ajánlották itt, hogy nézzem át a S.M.A.R.T. adatokat a vinyóról. Ezek alapján rendben van a merevlemez. Állapota jó, igaz nem kitűnő, de hát azt hiszem a jó is jó.
Memtest lefut rendesen, semmilyen hibát nem ad.
Kompatibilitási probléma: lehet... De hogy tudom ezt kizárni? Más rendszer? Más verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest