Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Miért jönne ide az Alpine?
Max. ha erre a Trafó laptopra az lenne való, mert még a Mint is sok 2GB RAM-hoz. 
A BIOS-t nem buktad volna szerintem, a MMC első 1-2 partícióját írásvédeni szokták ezeken, legalábbis én az ugyanilyen SBC-n úgy sem tudtam hazavágni, hogy dd-vel felülírtam másikéval
Legalábbis a gyári recovery rendberakja 
@captainnemo : Nem lehet, hogy rossz kimenet/hangprofil van kiválasztva? Nyáron szétszívtam az agyam Debianon ilyennel, hogy el voltak rontva a hangprofilok, meg elment a kimenet valami olyanra, ami nem volt megvalósítva a hardverben.
-
captainnemo
senior tag
Köszi sikerült, és most jön az a probléma amiért a laptopot kaptam, se hangkártya, se wifi.
Gugliztam, de nagyon régi ajánlások vannak és nem tudom mivel próbálkozzam. Adott esetben nekem az sem baj, ha felteszek egy régi akár 32 bites distrot, ami működik rendesen. De úgy tűnik ezzel az a baj túl régi, más gépekkel meg az linux alatt az, túl új, és vagy eltűnt a támogatás, vagy még nincs.
aplay -l
**** PLAYBACK hardvereszközeinek listája ****
kártya 0: rt5645 [sof-bytcht rt5645], eszköz 0: PCM (*) []
Aleszközök: 0/1
0 számú aleszköz: subdevice #0
kártya 0: rt5645 [sof-bytcht rt5645], eszköz 1: PCM Deep Buffer (*) []
Aleszközök: 1/1
kártya 1: Audio [Intel HDMI/DP LPE Audio], eszköz 0: HdmiLpeAudio [Intel HDMI/DP LPE Audi]
kártya 1: Audio [Intel HDMI/DP LPE Audio], eszköz 1: HdmiLpeAudio [Intel HDMI/DP LPE Audi]
0 számú aleszköz: subdevice #0Szóval valami rt5645 chipset hangkártya van benne ha jól olvasom, meg ugye hdmi-n is tud elvileg hang jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- E-roller topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 3D nyomtatás
- Szemüveges topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Max. ha erre a Trafó laptopra az lenne való, mert még a Mint is sok 2GB RAM-hoz. 
Rowon