- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
mintlin22 #15475 üzenetére
Nem használtam még olyan böngészőt amiben jobb gombra nyílik meg az új ablak. Mióta eszemet tudom görgővel kattintok rá. Akkor új ablakban nyílik meg. Jobbgombra menü van.
Touchpadon nem vagyok benne biztos, hogy minden tacsi, minden böngészővel(vagy filekezelőben) tudja-e, de nekem a 3 egymás melletti ujjal nyílik a link/mappa új ablakban.
(Asztalon is le kell nyomni a tacsit a jobb kattintáshoz.)
A linket ellenőrizni a fölé vitt kurzor után írja a bal alsó sarokban. (Mérete nem tudom állítható-e egyáltalán.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest