- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gamepad
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
NeoPampalini #15056 üzenetére
Ez nagyon tipikus kezdő reakció. Nem tudja elengedni a régi rutinokat. Aki linuxozni akar az kezdjen unixos aggyal gondolkodni.
20+ éve én is azt kérdeztem a linuxos ismerőstől, hogy ezen hogy fut a winamp? Nézett rám, hogy: winamp? Mármint WINamp? Ez linux vazze, itt nincs winamp! Itt xmms van!
Ez lenne az első, hogy funkcióban gondolkodik a dolgozó. Nem winrart akar futtatni, hanem tömöríteni akar, amihez tömörítő program dukál.
Az állandó jelszó kérés.. ez megint unix gondolkodás, itt rendes normális jogosultság kezelés van.
Amikor én még centos7-en voltam, akkor szó szeirnt évek teltek el jelszókérés nélkül, mert egyszercsak kész a rendszer, minden a helyén van onnan csak használni kell. user spaceben. kész. Ennyi a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magisk
- Google Chrome
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged