-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #14803 üzenetére
Mert a Rufusz, csak Windows-on fut. Egyébként ott is problémamentes, csak érdekesnek találtam, hogy az LMDE-t NTFS-re akarja kiírni,. Mint kiderült az UEFI partíció is NTFS lett, a szokásos FAT32-vel ellentétben.
Amúgy probléma nélkül indult róla az LMDE, csak meglepett, hogy NTFS-ről indul egy Linux.
A"Linux Mint 22" kiírás azért volt, mert a Pendrive-on akkor éppen egy Mint 22 volt, aminek ezt a cikkét adta kiíráskor. (Amit Rufusszal írtam rá probléma nélkül)
Most azt írja ki "LMDE 6 Cinnamon 64-bit" Azért, hogy több eszköz esetén könnyebben kiválaszthasd/beazonosíthasd, hogy melyik eszközre akarod kiírni az ISO fájlt.Arra gondoltam, hogy itt talán több LMDE felhasználót találok, akik hátha tudják a miértjét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest