- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inf3rno
üzenetére
Én simán mikrokerneleznék, ha lenne rá lehetőség
Én is, ha azt szeretném, hogy maradék hajszálaim is világgá meneküljenek! Ja meg, ha picit is értenék hozzá.
Nekem anno az is komoly kihívás volt, hogy egy nyamvadt processor nocst opciót kell kernel paraméterként használnom bootkor, hogy a kétmagvas proci ne csak egyetlen magot használjon....nem épp ma volt, de szívtam szegény Toshiba Satellite notimmal rendesen! 
(#14095) Alcsi69
Sejtettem, hogy van affinításod ilyesmikhez, mert ha normál home user kezdő lennél, hamar visszaírtál volna, hogy ne szórakozzak ezekkel a linkekkel! Mondjuk én se értek belőlük szinte semmit, mindössze megtalálni tudom az ilyen okosságokat. Ez a látóasszony effekt nálam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A VMD az a 'Volume Management Device', meglestem most.
No és szerencsére nem is minden BIOS-ban ilyen néven szerepel!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem anno az is komoly kihívás volt, hogy egy nyamvadt processor nocst opciót kell kernel paraméterként használnom bootkor, hogy a kétmagvas proci ne csak egyetlen magot használjon....nem épp ma volt, de szívtam szegény Toshiba Satellite notimmal rendesen! 

Rowon