Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inf3rno
üzenetére
Én simán mikrokerneleznék, ha lenne rá lehetőség
Én is, ha azt szeretném, hogy maradék hajszálaim is világgá meneküljenek! Ja meg, ha picit is értenék hozzá.
Nekem anno az is komoly kihívás volt, hogy egy nyamvadt processor nocst opciót kell kernel paraméterként használnom bootkor, hogy a kétmagvas proci ne csak egyetlen magot használjon....nem épp ma volt, de szívtam szegény Toshiba Satellite notimmal rendesen! 
(#14095) Alcsi69
Sejtettem, hogy van affinításod ilyesmikhez, mert ha normál home user kezdő lennél, hamar visszaírtál volna, hogy ne szórakozzak ezekkel a linkekkel! Mondjuk én se értek belőlük szinte semmit, mindössze megtalálni tudom az ilyen okosságokat. Ez a látóasszony effekt nálam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A VMD az a 'Volume Management Device', meglestem most.
No és szerencsére nem is minden BIOS-ban ilyen néven szerepel!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem anno az is komoly kihívás volt, hogy egy nyamvadt processor nocst opciót kell kernel paraméterként használnom bootkor, hogy a kétmagvas proci ne csak egyetlen magot használjon....nem épp ma volt, de szívtam szegény Toshiba Satellite notimmal rendesen! 

Rowon