-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez érdeke, azt írja, hogy zárt van használatban, de mégsem....
Megtaláltam amúgy, nekem is voltak kalamajkák ezzel és úgy rémlik, nem is innen raktam fel, hanem valami leírás alapján....
Szerintem egy ilyen leírás terminalos megoldását alkalmaztam, ezt próbáld meg:
How to Install Nvidia Drivers on Linux Mint [Beginner’s Guide]
Az nVidia oldalról is néztem drivert, ami fura volt, hogy az előbbi megoldás olyan drivert szedett le, ami a hivatalos oldal szerint nem is jó, de mégis jó....szóval nagyon zavaros volt a gyári driver felrakása, sajna nem is figyeltem, mert csak próbálgattam a Dell-en múlt évben. Sokat kellett vele foglalkozni amúgy, de nem is vártam mást nVidia dVGA-nál.
Ez is egy hasznos leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest