- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Módosítanom kell az eddigi MATE desktop minősítésemet, lakva ismeri meg az ember a másikat. Van Edge Tiling, csak alapból nincs engedélyezve! Nincs is nagyon eldugva: Beállítás > Ablakok > Elhelyezés fül alatt be kell jelölni a Enable side by side tiling -et, és onnantól kezdve szélre húzva félképernyő méretre át lehet méretezni az ablakot.
A start menünél az első klikknél 2-4 másodpercig nem történik semmi. Nem kell tovább nyomkodni az egeret - nem jut vele előbbre az ember -, ez csak az első menühasználatnál jelentkezik, a továbbiakban már azonnal reagál a start menü. -
Fenyő
őstag
Nekem pl a videófeliratok voltak problémásak Cinnamon alatt (szintén asztali gép), konkrétan az srt-ét az istennek sem jelenítette meg, xfce-vel meg ment mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Speeedfire: Most nézem, hogy elírtam az ablakkezelőt, mert lxde-re gondoltam (ami obenbox-ra épül, fura volt miért emlegeted, hogy cinnamonra épül), de lmde-et írtam, ami egy disztribúció, hiába egy betűn sok múlhat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Call of Duty: Black Ops 7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Gmail
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest