Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- AMD FX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Módosítanom kell az eddigi MATE desktop minősítésemet, lakva ismeri meg az ember a másikat. Van Edge Tiling, csak alapból nincs engedélyezve! Nincs is nagyon eldugva: Beállítás > Ablakok > Elhelyezés fül alatt be kell jelölni a Enable side by side tiling -et, és onnantól kezdve szélre húzva félképernyő méretre át lehet méretezni az ablakot.
A start menünél az első klikknél 2-4 másodpercig nem történik semmi. Nem kell tovább nyomkodni az egeret - nem jut vele előbbre az ember -, ez csak az első menühasználatnál jelentkezik, a továbbiakban már azonnal reagál a start menü. -
Fenyő
őstag
Nekem pl a videófeliratok voltak problémásak Cinnamon alatt (szintén asztali gép), konkrétan az srt-ét az istennek sem jelenítette meg, xfce-vel meg ment mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Speeedfire: Most nézem, hogy elírtam az ablakkezelőt, mert lxde-re gondoltam (ami obenbox-ra épül, fura volt miért emlegeted, hogy cinnamonra épül
), de lmde-et írtam, ami egy disztribúció, hiába egy betűn sok múlhat. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de lmde-et írtam, ami egy disztribúció, hiába egy betűn sok múlhat. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon