-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
Joker88 #13345 üzenetére
1.Max a beállításkezelőn belül az "az egér és érintőtábla"(mondjuk én nem láttam ott bár lehet azért mert nincs egerem bedugva).
2.Parancsikon létrehozása majd bírod a program nevét.Vagy elindítod cli-ből(vagy rákeresel a whisker- start- menüben,mondjuk én utálom mint a sssszzzzz).
3."Elsőkörben képernyőkivágásokra, átméretezésre kellene.. "
Van egy program ami egy printscreen-gombbal elő lehet hozni, használata tökéletes erre.
6.Szintén: beállításkezelő->Megjelenés
7.Őőőőő... ok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest