- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
Frawly #13150 üzenetére
A 78-as verziójú Thunderbirdben jött be a Multiple Email Addresses per field "feature" emiatt szeretném frissíteni. [link]
Munkatársamnak Manjaro van, de elnézve azt úgy érzem ahhoz még nincs meg a kellő tudásom, bár nekem is nagyon tetszene ez a "rolling release" update mód.
Visszatérve a korábbi kérdésemhez: ha így frissítem a Mint-et, akkor megmaradnak a beállításaim ugye?! (levelezés, VPN kliens beállítások, böngésző kedvencek stb) [link]Köszi!
-
válasz
Frawly #13150 üzenetére
Nem akartam belemenni, hogy a weboldalról forrásból forgassa, telepítse fel, bár talán a flat-ból sem frissül később automatikusan..... nyilván sejtettem, hogy jössz majd, hogy ezek az LTS-ek ilyenek, inkább archklón.....marhaság, hogy ezzel kinőtte a Mint-et/Ubuntu-t, de ha valakinek nem stabilitás, hanem totál friss programok kellenek....azt ugye mindketten tudjuk, hogy ami friss, az nem azt jelenti, hogy bármiben is jobb lenne?
Alapból ilyen a Mint, van az LTS csomagok repoja és ha valakinek nem ez kell, ott a Flatpak, szerencsére választható, nem beépült erőltetéssel operál, mint Ubuntunál a Snap.
De fentiek ellenére ezek is korrekt opciók, amiket Te leírtál, soha nem mondanám, hogy nem azok.!
De, ha már van sokkal frissebb, minek használjunk régit?
De ha már van egy totál stabil jól működő, miért használjuk a frissített, még nem tesztelt verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest