- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #1274 üzenetére
Elnézést, tényleg félreértettem akkor.
Csak már több linux fórumon kívántak nekem lassú, szenvedéssel teli kínhalált, amiért íly módon "megszentségtelenítem" a disztribúciók tisztaságát. De igazad van, nem kell foglalkozni mások gonosz megjegyzéseivel. Amúgy is szólás szabadság van, mindenkinek joga van a saját véleményét megosztani másokkal.
Én mintha kicsit instabilnak érezném az LMDE-t(nem omlott össze egyszer sem és kernelpánik sem volt, csak baromi lassan tölt be). Persze meglehet, hogy csak az elvárásaim túl nagyok. Ellustultam 15 év Windows használata során, hozzászoktam az egyszerű dolgokhoz( kat-katt-katt-OK).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Warhammer 40.000
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest