- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
straightedge #12529 üzenetére
A winehq.org szerint működik, mondjuk ez olyan, hogy megnézed, aztán kiderül.
Vannak sajnos grafikai bug-ok Wine-nal, pl. az, hogy a "kép amit éppen látsz", "le van maradva" egy egérkattintásnyi eseménnyel.
Magyarul (Sketchup-ban tapasztalat): kijelölök egy objektumot, és addig nem látszik a kijelölés, amíg egy következő esemény (zoom-olás vagy bármi) nem történik. Együtt lehet élni ezzel, de idegesítő. Kismillió workaround van, nálam mondjuk egyik sem vált be.
Win10-ről nem tudok mit mondani, én anno Win7 mellé telepítettem, de az én gépemen nincs se aktív SecureBoot, se semmi extra, így csak helyet csináltam az SSD-n, majd minden gond nélkül feltelepült, GRUB boot menüből utána ki lehetett választani, hogy win vagy linux induljon.
Első körben írd ki egy pendrive-ra, és nézd meg Live módban, ha elindul, működik minden hw eszköz, akkor olyan nagyon nagy baj nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest