- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
straightedge #12529 üzenetére
A winehq.org szerint működik, mondjuk ez olyan, hogy megnézed, aztán kiderül.
Vannak sajnos grafikai bug-ok Wine-nal, pl. az, hogy a "kép amit éppen látsz", "le van maradva" egy egérkattintásnyi eseménnyel.
Magyarul (Sketchup-ban tapasztalat): kijelölök egy objektumot, és addig nem látszik a kijelölés, amíg egy következő esemény (zoom-olás vagy bármi) nem történik. Együtt lehet élni ezzel, de idegesítő. Kismillió workaround van, nálam mondjuk egyik sem vált be.
Win10-ről nem tudok mit mondani, én anno Win7 mellé telepítettem, de az én gépemen nincs se aktív SecureBoot, se semmi extra, így csak helyet csináltam az SSD-n, majd minden gond nélkül feltelepült, GRUB boot menüből utána ki lehetett választani, hogy win vagy linux induljon.
Első körben írd ki egy pendrive-ra, és nézd meg Live módban, ha elindul, működik minden hw eszköz, akkor olyan nagyon nagy baj nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Linux felhasználók OFF topikja
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Airsoft
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest