-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#89309696 #11790 üzenetére
A QMMP és az Audacious lejátszók Winamp-klónok. Nagyon jó lejátszó még a Clementine és a DeadBeef is.
A Rhythmbox-ban ki tudod kapcsolni az értesítéseket a Szerkesztés menüben, Bővítmények. Itt Bővítmények beállítása, és az Értesítés nevű plugin elől kiveszed a jelölést.
A tálcán a futó programok csoportosítását nem tudom konkrétan hogy kell beállítani. Lehet nem is a tálcán kell, hanem a Rendszerbeállításoknál valahol. A lényeg, hogy kell lennie egy olyan ablaknak, amit már linkeltem, oda kéne eljutni valahogy. Zongorázd addig az összes beállítást, amíg meg nem találod. Pontosabb leírást tálcaügyben nem tudok adni, mert sem nem Mintet, sem nem Cinnamont nem használok, meg kell várnod valakit, aki meg tudja neked mutatni lépésről lépésre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest