- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258 #10504 üzenetére
Szerintem ma is asztali operációs rendszer.
Is. Amúgy amit mi használunk, én is annak tartom, de valahogy le kellett írnom konyhanyelven a kollégának, hogy mivel van dolga.
Mint már említettem, a tanulási folyamat fontos
Ezt saját bőrömön tapasztaltam, 5 éve ugyanennyire pislogva kezdtem használni az első disztrómat és alig-alig értettem az összefüggéseket, amikor egy-egy problémámra választ kapva megoldottam, amit szerettem volna.
Ma már rutinos noob vagyok, ha nem is értek semmihez, már képes vagyok felismerni esetenként, mi okozza a problémát és akár a megoldást is fel tudom kutatni. Ha lett volna türelmem az alapoktól értelmezve végigmenni sok folyamaton, ma már egész jó tudással bírnék, sajna nem így volt, ezért van, hogy csak egy adott területre fókuszálva azt a kis részt átlátom valamennyire, de a nagy egészet soha.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Linux felhasználók OFF topikja
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Airsoft
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest