Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258
üzenetére
Tapasztalta még valaki azt jelenséget, hogy a videók megakadnak néha? Legfrissebb mint.
Gép: HP elitebook 840 g1Igen, tudom, hogy ezt szoktátok javasolni, de a kolléga leírásából meg abból, hogy ugyanezt a rendszert nemrég 3 különböző Elitbookra is felraktam, nekem kizártnak tűnt olyan gond, amit live-val ki lehetne szűrni. Talán ha nem ilyen gépről van szó....de egyébként valóban igazad van a live-val!

(#10119) Tesla93

(#10121) Amazonas
Bárkinek lehet jó ötlete, amire más nem gondolt éppen! Több szem többet pislog.

Egyébként van a Cinnamonnak is
Energiakezelőbeállítója, de mint írtam is, GUI-s megoldással ezt nem nagyon lehet kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon