Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Én is feldobtam egy Toshiba kétmagos 64 bites pár éves laptopra a Linux Mint Cinnamon 64 bit kiadást. Egy másik, szintén régebbi, de egymagos Celeron gépen LM 17 32 bites rendszer fut. Pár tapasztalat. A Samba, illetve a grafikus beállításkezelője a Sarah-n alapból nem volt telepítve. Utóbbi alapból nem működött, némi utánolvasás után létre kellett hozni egy konf file-t. Ezután a Samba felhasználók felvételét követően szépen lehetett látni a hálózati megosztásokat más gépeken. A Cinnamonhoz készített időjárás appok nál az XFCE4-hez való weather plugin sokkal élőbb és használhatóbb. Ezzel kapcsolatban kédezném. Cinnamon felültre lehet valahogy egyszerűen XFCE4 panelt varázsolni? A hozzá tartoző fil-t megtaláltam,és rákarrintottam, mire az asztalra kirakott egy kissebb téglalapor,aminek a mérete a beállításokban változtatható,de gondolom van ennél egyszerűbb megoldás is. Az újonnan létrehozott XFCE4 panelhez máregyszerűen hozzá lehet adni az említett időjárás plugint.
Valahogy az az érzésem, hogy ez az asztali környezet főleg a Windowsról áttérőket célozta meg, csili-vili, színes-szagos. Hát első blikkre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- EAFC 25
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack és Tower szerver bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest