- Steam Deck
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Én is feldobtam egy Toshiba kétmagos 64 bites pár éves laptopra a Linux Mint Cinnamon 64 bit kiadást. Egy másik, szintén régebbi, de egymagos Celeron gépen LM 17 32 bites rendszer fut. Pár tapasztalat. A Samba, illetve a grafikus beállításkezelője a Sarah-n alapból nem volt telepítve. Utóbbi alapból nem működött, némi utánolvasás után létre kellett hozni egy konf file-t. Ezután a Samba felhasználók felvételét követően szépen lehetett látni a hálózati megosztásokat más gépeken. A Cinnamonhoz készített időjárás appok nál az XFCE4-hez való weather plugin sokkal élőbb és használhatóbb. Ezzel kapcsolatban kédezném. Cinnamon felültre lehet valahogy egyszerűen XFCE4 panelt varázsolni? A hozzá tartoző fil-t megtaláltam,és rákarrintottam, mire az asztalra kirakott egy kissebb téglalapor,aminek a mérete a beállításokban változtatható,de gondolom van ennél egyszerűbb megoldás is. Az újonnan létrehozott XFCE4 panelhez máregyszerűen hozzá lehet adni az említett időjárás plugint.
Valahogy az az érzésem, hogy ez az asztali környezet főleg a Windowsról áttérőket célozta meg, csili-vili, színes-szagos. Hát első blikkre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Steam Deck
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Android játékok topikja
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged