- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ó anyám, secure boot, érthető akkor miért nem rakta fel a gyári drivert! Ezzel szerencsére nem találkoztam soha, persze Win nélkül nyilván ki is van kapcsolva alapból, szóval szerintem kapcsold ki a fenébe!
Eszembe nem jutott volna, hogy ez akadályozza az egész folyamatot, de végül is logikus.Amúgy az nVidia oldalán lecsekkoltad, hogy a 470-es driver kell neked? Inkább megnéztem, benne van a support listában az M1200
Mondjuk sokat nem számít, nekem a 418-ast írja a honlapjuk, mégis a 460-as driverrel megy a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eszembe nem jutott volna, hogy ez akadályozza az egész folyamatot, de végül is logikus.
Rowon