Hirdetés
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni nekem.
Van egy Asus Wl-500g Deluxe routerem, a legújabb Oleg-féle firmware-rel (1.9.2.7-7e).
Telnet-tel be tudok rá jelentkezni. Elvileg, ha itt létrehozok egy /tmp/local/sbin könyvtárat és azon belül egy végrehajtható post-boot filet (és mentem a flash-be), azt bootkor el kéne indítania.
Ha viszont ez a file úgy kezdődik, hogy #!/bin/sh, akkor, ha kozolbol el akarom indítani, ezt válaszolja:
-sh: ./post-boot: not found
Ha megnézem a /sbin/wshaper filet, ez is #!/bin/sh-vel kezdődik és működik. Akkor is, ha átmásolom egy másik könyvtárba.
Megpróbáltam viszont egy myshaper-t feltenni, elindítani ezt sem sikerült.
Van valakinek ötlete, mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest