Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Nem fogja tönkretenni.
-
4gressor
tag
Egy kicsit OFF.
A Linuxot egy működő win XP mellé szeretném feltenni és Partition magic 8.0-val akarok helyet csinálni neki.
A gondom a következő: a pqmagic csak 1 80 gigás partíciót lát, holott egy 70g és egy 10g van a vinyón. A wincsi egy Seagate SATA 80GB. Van egy ilyen hibaüzenetem is: disk geometry error. Van valami ötletetek?
[Szerkesztve] -
4gressor
tag
Jelenleg ezt töltöm: Suse Linux 9.1 Personal.
Ebben benne van már az A64 támogatása? -
ftc
nagyúr
Mandrakenak tuti van.
-
4gressor
tag
Mostanában vettem A64 konfigot és szeretnék hozzá 64 bites linuxot tölteni.
Voltak már linuxban próbálkozásaim, de ennek ellenére igencsak kezdő vagyok a dologban.
A kérdésem az lenne, hogy mely linux disztribúciók támogatják az A64-et, illetve honnan lehet ezeket CD ISO formában beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest