- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #19773 üzenetére
Egyetértek. Az első képen rossz a font subpixel rendering, emiatt a betűk élén egy kis lilás elmosódást látok. Plusz túl vékonyak a betűk.
A második kép egy fokkal jobb, de ott bold font van. Én a két véglet közötti középutat szoktam választani, normal font, megfelelő subpixel rendering, erős font hinting (ez megvastagítja a betűket, de nem lesznek kövérek meg félkövérek).
Bár most veszem észre, hogy a topikcímek nálam is félkövérek. Szerintem kékluficet arra jött rá, hogy az emberek megszokták látványra az MS fontokat, és ami nem MS fontokkal van, azt simán szokatlanabbnak érzékelik és emiatt rosszabbnak látják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest